Bergvärme i Kramfors

Anlita en professionell leverantör av bergvärme i Kramfors som erbjuder en komplett bergvärmeinstallation till er. Låt Bergvärme AB ta hand om allting, från projektets början till slut. Vi kommer ut och besöker dig i Kramfors för att undersöka var det är bäst att borra någonstans på tomten. Efter planering så borrar vi och installerar en ny bergvärmepump till dig. 

Bergvärme är miljövänligt

Bergvärme är en miljövänlig och hållbar värme direkt från naturen hem till ditt hus. Bergvärme är både en grön och lönsam värmekälla. Hjälp till att ställa om Sverige till ett mer hållbart samhälle där du bidrar till en bättre miljö tack vare din bergvärmepump. Du kan dessutom spara upp till 80 procent i uppvärmningskostnader – varje år. Så bergvärme är en riktigt bra investering.

Vad är bergvärme för något?

Bergvärme
 
Vad är bergvärme och hur fungerar det?

Solens energi lagras i berg i Kramfors i form av värme. Vi kan ta tillvara på denna värmen genom att borra ett hål och hämta upp den. Hur djupt man behöver borra beror lite på hur stort huset är och var någonstans huset ligger. När man borrat hålet så sänker man ned ett rör där man sen kan pumpa runt vätska. Vätskan värms upp där nere och hämtas sen upp via värmepumpen som för värmen vidare ut till huset.

Kostnad för bergvärme i Kramfors

En komplett installation av bergvärme i Kramfors kan kosta från 100,000 – 200,000 kronor . Det blir dock snabbt en lönsam affär. Det blir speciellt lönsamt om du idag har direktverkande el. Kontakta oss så går vi igenom kostnaden för bergvärme i Kramfors för just dig

Förutom bergvärme erbjuder vi även flera andra gröna och hållbara energilösningar som vattenborrning samt olika VVS-tjänster till både privatpersoner och företag runt om i Sundsvall, Sollefteå, Timrå, Kramfors och Härnosand.

Har du några frågor eller funderinger kring våra tjänster och produkter så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Du kan läsa mer om vad bergvärme är för något via denna länk.

Bergvärme i Sundsvall Härnösand |Kramfors Timrå

Offertförfrågan