Bergvärme i Timrå

Anlita en certifierad leverantör av bergvärme i Timrå som erbjuder en komplett bergvärmeinstallation till dig. Låt oss ta hand om allting från början till slut. Vi undersöker din tomt och ser var det är bäst att borra någonstans. Sen borrar vi och installerar en ny bergvärmepump till dig. 

Miljövänlig värme med bergvärme

Vi levererar miljövänlig och hållbar värme direkt från naturen hem till dig. Bergvärme i Timrå är både en grön och lönsam värmekälla. Hjälp till att ställa om Sverige till ett mer hållbart samhälle där du bidrar till en bättre miljö tack vare din bergvärmepump. Dessutom kan du spara upp till 80 % i uppvärmningskostnader varje år!

Vad menas med bergvärme?

Vad menas med bergvärme?

Solens energi lagras i berget i form av värme. Vi kan ta tillvara på denna värmen genom att borra ett hål och hämta upp den. Hur djupt man behöver borra beror lite på hur stort huset är och var någonstans huset ligger. När man borrat hålet så sänker man ned ett rör där man sen kan pumpa runt vätska. Vätskan värms upp där nere och hämtas sen upp via värmepumpen som för värmen vidare ut till huset.

Pris för att installera bergvärme i Timrå?

En komplett installation av bergvärme i Timrå kan kosta allt från 100,000 – 200,000 kronor . Det blir dock snabbt en lönsam affär, speciellt om du tidigare haft direktverkande el. Kontakta oss så går vi igenom kostnaden för bergvärme för just dig


Förutom bergvärme erbjuder vi även flera andra gröna och hållbara energilösningar som vattenborrning samt olika VVS-tjänster till både privatpersoner och företag i SundsvallHärnösandKramfors, Timrå.

Bergvärme

Offertförfrågan