Bergvärme i Härnösand

Vill du ha billig och miljövänlig värme i Härnösand så är det bergvärme du skall ha. Vi är en certifierad och erfaren leverantör av bergvärme och bergvärmepumpar.

Komplett installation av bergvärme i Härnösand

Vi erbjuder en komplett installation av bergvärme i Härnösand. Vi tar hand om allting, från början till slut. Vi börjar med att undersöka din tomt och fastighet och ser var det är bäst att borra någonstans. Vi borrar sen för bergvärmen och installerar en ny bergvärmepump till dig i fastigheten.

Miljövänlig värme från berget

Bergvärme från naturen är både naturligt och miljövänligt. Det är en grön och lönsam värmekälla som i princip aldrig tar slut. Du kan hjälpa till med att göra Sverige till ett mer hållbart samhälle där du bidrar till en bättre miljö med din bergvärmepump. Dessutom kan du spara upp till 80 % i uppvärmningskostnader varje år! Det är med andra väldigt lönsamt att hämta värme och energi från berggrunden. Sparar energi och investera i bergvärme idag!

Vad är bergvärme egentligen?

Solens energi lagras i berget i form av värme. Vi kan ta tillvara på denna värmen genom att borra ett hål och hämta upp den. Hur djupt man behöver borra beror lite på hur stort huset är och var någonstans huset ligger. När man borrat hålet så sänker man ned ett rör där man sen kan pumpa runt vätska. Vätskan värms upp där nere och hämtas sen upp via värmepumpen som för värmen vidare ut till huset.

Bergvärme

Pris för bergvärme i Härnösand

En komplett installation av bergvärme i Härnösand kan kosta allt från 100,000 – 200,000 kronor . Det kommer att bli en lönsam affär relativt snabbt för er, speciellt om ni nu har direktverkande el i fastigheten. Om ni kontaktar oss så går vi igenom priset för bergvärme och hur vi kan lägga upp projektet. Vi är proffs på bergvärme i Härnösand men erbjuder även andra gröna och hållbara energilösningar som vattenborrning samt olika VVS-tjänster till både privatpersoner och företag.

Har du några frågor eller funderinger kring våra tjänster och produkter så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Du kan läsa mer om Bergvärme via denna länk.

Offertförfrågan