Bergvärme i Sollefteå

Skall du ha bergvärme i Sollefteå så anlita en certifierad leverantör av bergvärme. Vi erbjuder en komplett installation av bergvärme i Sollefteå till dig. Vi kan ta hand om allting, från början på projektet till slutet. Vi börjar med att undersöka din tomt och ser var det är bäst att borra någonstans. Sen borrar vi för bergvärme och installerar en ny bergvärmepump till dig. 

Naturlig & miljövänlig värme

Bergvärme från naturen är både naturligt och miljvänligt.  Det är en grön och lönsam värmekälla som i princip aldrig tar slut. Du kan hjälpa till med att göra Sverige till ett mer hållbart samhälle där du bidrar till en bättre miljö med din bergvärmepump. Dessutom kan du spara upp till 80 % i uppvärmningskostnader varje år!

Vad är bergvärme?

 

Vad är bergvärme?

Solens energi lagras i berget i form av värme. Vi kan ta tillvara på denna värmen genom att borra ett hål och hämta upp den. Hur djupt man behöver borra beror lite på hur stort huset är och var någonstans huset ligger. När man borrat hålet så sänker man ned ett rör där man sen kan pumpa runt vätska. Vätskan värms upp där nere och hämtas sen upp via värmepumpen som för värmen vidare ut till huset.

Kostnad för bergvärme i Sollefteå

En komplett installation av bergvärme i Sollefteå kan kosta allt från 100,000 – 200,000 kronor . Det kommer att bli en lönsam affär relativt snabbt för er, speciellt om ni haft direktverkande el innan.

Kontakta oss så går vi igenom priset för bergvärme och hur vi kan lägga upp projektet.

Vi är proffs på bergvärme som även erbjuder andra gröna och hållbara energilösningar som vattenborrning samt olika VVS-tjänster till både privatpersoner och företag i Sundsvall, SollefteåTimråKramfors och Härnösand.

Bergvärme

 

 

Offertförfrågan